Executive Coaching


Directiebegeleiding of Executive Coaching

 

Het is eenzaam aan de top en echt gemeende feedback, confronterend en respectvol, is er zelden. Heeft u behoefte om weer een ontwikkelstap de maken, geconfronteerd te worden met ingeslepen (niet zo fijne) gedragskeuzes maak dan een afspraak. Wij zijn zorgvuldig, professioneel en hebben genoeg lef en durf om u een spiegel voor te houden. Onze onafhankelijkheid maakt dat wij dingen sneller doorzien als mensen in uw omgeving.

U mag kiezen, u komt bij ons, wij kunnen op uw werkplek afspreken, in een aparte ruimte op het vliegveld, in een hotel of avonds aan tafel onder het genot van een lekker diner.

Uitspraak van een directeur: “Daar zit je lekker aan tafel en plotseling word je vlijmscherp gefileerd.” Dit spreekt voor onze kwaliteit, vinden wij.

Naast ons honorarium is uw grootste investering moed. Moed om te erkennen dat ook u fouten kunt maken, ondersteuning nodig heeft en niet altijd zelf de oplossing kunt bedenken.

Coaching is bij uitstek een persoonlijke benadering, Samen met uw coach gaat u, na een grondige analyse van uw probleemstelling, op zoek naar competenties of eigenschappen die u helpen om in alle werk- en privésituaties competent en authentiek te kunnen reageren.

De thema’s van de coachgesprekken zijn sterk afhankelijk van uw wensen.

Werkwijze

Voorafgaand aan het individuele traject vindt een intake plaats. In dit gesprek wordt samen met u een eerste analyse gemaakt van uw situatie, uw leerdoel vastgesteld en een schatting gemaakt van het benodigde aantal gesprekken.

Ons doel als coach is praktisch en concreet ervoor te zorgen dat u in beweging komt, dat u uw eigen persoonlijkheid zo kunt inzetten dat u aan de eisen van uw functie kunt voldoen.

De tijd tussen de gesprekken kan daarom variëren van 2 tot 4 weken.

Omdat wij u geen trucjes leren zult u zichzelf in dit coachtraject tegenkomen, uzelf als persoon beter leren kennen en verder ontwikkelen.

Als u verandert, verandert alles!

Duur

De ervaring leert dat een individueel coachtraject van vijf tot tien gesprekken van twee uur, het beste rendement oplevert. Afhankelijk van de probleemstelling.

Locatie

Over het algemeen is het een pré als de coaching niet op de werkplek zelf plaatsvindt. Een zekere afstand tot de organisatie kan betekenen dat er in vrijheid gezocht kan worden naar gedragsalternatieven. De gesprekken kunnen plaatsvinden op ons kantoor in Veenendaal.

Investering

De intake voor coaching is gratis. Het uurhonorarium voor coachgesprekken bedraagt € 295,-. De minimum gespreksduur is een uur per sessie, doorgaans duren de gesprekken twee uur per sessie. Door onze CRKBO registratie is een coachtraject vrijgesteld van BTW. De gesprekken worden achteraf per week gefactureerd op basis van de daadwerkelijk gebruikte tijd.

Sven Schelvis, Pallas Athena:

Beïnvloeden en Beïnvloed Worden

Ik ben heel erg (maar dan ook wel heeeel erg) blij dat ik deze training heb mogen meemaken. Ongelooflijk wat de trainer in ons weet los te peuteren, bij ons teweeg weet te brengen en ons te weten komt in zo’n korte tijd, maar ook wat ze mij over mezelf te weten laten komen.