Filosofie

“Filosofie”

 

Het gaat hier natuurlijk niet over de klassieke filosofie. Wij proberen hier duidelijk te maken op basis van welke levensbeschouwing wij ons werk doen. Heeft uw even?

Als het de grenzen van deze website niet mag sprengen moeten wij ons beperken, wat zijn onze uitgangspunten, doelstellingen en waaruit putten wij onze inspiratie en het engagement om ook nog na meer dan 20 jaar dit werk met liefde voor uw als mens te doen.

Onze trainingen gaan verder dan alleen de instrumentele vaardighedenkant. Het raakt mensen, het krast aan je huid en dat moet ook om voor het leven te kunnen leren.

U kunt bij ons de trukendoos niet verder vullen.

U moet bereid zijn om uzelf te willen ontdekken. Wij  beschouwen onze fouten als broodnodige start voor persoonlijke ontwikkeling. Moed is nodig om ook die kanten van ons gedrag te zien, die niet zo aardig zijn.

Fouten maken hoort net zo bij ons als succes.

Eerlijk naar ons zelf kijken maakt dat wij kunnen beslissen te volharden in het kwaad of niet. Terug keren op uw schreden is niet een verloren wedstrijd maar een moedige stap naar heling, in welke vorm dan ook.

Onze psychologische kennis, onze levenservaring, onze eigen fouten en ons joods leven vormen een mengsel van voldoening en geluk dat wij graag met u delen in een continue beweging van geven en ontvangen.

Er is meer onder de zon.

Toch nog een beetje filosofisch.

Laat uw ervaringen geen toeval zijn, maar geef er zin aan ! Dat werkt bevrijdend en houdt u niet meer vast in de benauwdheid van de beperkende alledaagse “waarheid”. Met ons samen kunt uw nadenken over de zogenoemde zin van het leven, vertrokken uit het onvoorstelbare feit dat wij maar een klein deel zijn van de eeuwigheid.

Met beide benen op de grond.

Leren door ervaren, oefenen met gewenst gedrag. Geen geitenwollen sokken verhalen! Alles wat wij u aanbieden is wetenschappelijk onderbouwd, alle theorie kunt u bij ons praktisch oefenen en in uw eigen praktijk uitvoeren. Wij overvoeren u niet met eisen waaraan u niet of nog niet kunt voldoen.

 Wij zijn begeleider, staan aan uw kant op uw weg! 

Sven Schelvis, Pallas Athena:

Beïnvloeden en Beïnvloed Worden

Ik ben heel erg (maar dan ook wel heeeel erg) blij dat ik deze training heb mogen meemaken. Ongelooflijk wat de trainer in ons weet los te peuteren, bij ons teweeg weet te brengen en ons te weten komt in zo’n korte tijd, maar ook wat ze mij over mezelf te weten laten komen.