Routebeschrijving

Wij zijn zowel per auto als met het openbaar vervoer prima te bereiken. Vul uw adres hiernaast in om een persoonlijke routebeschrijving te genereren.

(let op: als u de routebeschrijving rechts invult, komt hij onderaan de pagina te staan.)

Routebeschrijving auto

Vanaf A-12 Uit de richting Utrecht, afslag 23A Veenendaal
Einde van de afrit bij de stoplichten linksaf richting Rhenen.
1e Rotonde rechts richting Veenendaal Centrum, tweede stoplicht rechts.
1e zijstraat rechts, tweede inrit rechts (bij de brievenbus). U rijdt voor de flat op een groot parkeerterrein, links aanhouden en aan het einde van het parkeerterrein parkeren. Volg het voetpad tussen de flat en de school door richting de brug. Meteen na de flat het rechterpaadje in.

Vanaf A-30, Draai de A12 op richting Utrecht -Den Haag. Neem afslag 23A Veenendaal.
Einde afrit rechtsaf over de snelweg heen. Stoplichten rechtdoor. 1e Rotonde rechts richting Veenendaal Centrum, tweede stoplicht rechts. 1e zijstraat rechts, tweede inrit rechts (bij de brievenbus). U rijdt voor de flat op een groot parkeerterrein, links aanhouden en aan het einde van het parkeerterrein parkeren. Volg het voetpad tussen de flat en de school door richting de brug. Meteen na de flat het rechterpaadje in.

Vanaf A-15, Afslag Kesteren, Rhenen
Richting Rhenen aanhouden. Over de brug rechtdoor richting Veenendaal. 1e rotonde rechtdoor
bij de 2e rotonde 2e afslag rechts, richting Veenendaal. U rijdt op de rondweg, bij de 3e rotonde van deze weg gaat u linksaf richting Veenendaal Centrum. Tweede stoplicht rechts, 1e zijstraat rechts tweede inrit rechts (bij de brievenbus). U rijdt voor de flat op een groot parkeerterrein, links aanhouden en aan het einde van het parkeerterrein parkeren. Volg het voetpad tussen de flat en de school door richting de brug. Meteen na de flat het rechterpaadje in.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Station Veenendaal Centrum

Pak bus 85 richting Ede, uitstappen bij Halte Sirius. Blijf aan deze kant van de straat en volg het voetpad langs de supermarkt en de school. Na de school en de flat gaat u rechtsaf een paadje in hier vindt u ons pand.
Of Bus 80 of 81 richting Veenendaal de Klomp, uitstappen bij Halte Gilbert van Schoonbekestraat. Loop de Valleistraat in (de vijver is aan uw linkerhand). 1e weg links, voetpad volgen tot de oversteekplaats met stoplichten. Steek hierover en volg het voetpad langs de supermarkt en de school. Na de school en de flat gaat u rechtsaf een paadje in hier vindt u ons pand.

Station Veenendaal De Klomp

Pak bus 81 richting Woudenberg of Bus 80 richting Wageningen, uitstappen bij halte Gilbert van Schoonbekestraat. Steek de straat over de Valleistraat in (de vijver is aan uw linkerhand). 1e weg links, voetpad volgen tot de oversteekplaats met stoplichten. Steek hierover en volg het voetpad langs de supermarkt en de school. Na de school en de flat gaat u rechtsaf een paadje in hier vindt u ons pand.

Plattegrond:

Uw adres:

Mark Callaars, Agis:

Beïnvloeden en Beïnvloed Worden

Deze training heeft mij echt doen beseffen waar het in het leven om gaat, laat je gevoel spreken!! Perfecte combinatie van de trainers. Echt geraakt in mijn gevoel, bedankt daarvoor!