Teambuilding

 
Teambuilding

 

Bent u zo’n bevoorrecht mens dat u in uw bedrijf of in uw team een conflict heeft, geweldig! Waar gewerkt wordt, ontstaan conflicten. Een conflict is een bron van nieuwe energie, van heroriëntering op de samenwerking, van het inslaan van nieuwe wegen.

Team? Vergeet het maar!
Samenwerken? Laat me niet lachen!
Synergie? Ik weet niet meer hoe het geschreven wordt.
Innovatief, creatief? Wanneer waren we dat voor het laatst?
Niet over nadenken, het valt wel mee, het gaat wel weer over.

U maakt een reuzensprong naar meer kwaliteit.
Kwaliteit is, meer loyaliteit, meer samenwerking, meer plezier in het werk, grotere efficiëntie, betere organisatie, meer continuïteit, meer winst.

Maatwerk
Een training teambuilding is geen standaardtraining. De organisatie, de medewerkers, de cultuur binnen de organisatie (normen en waarden), de teamsamenstelling, is het een nieuw team of niet, zijn de variabelen, die de uitgangspunten zijn voor de training. Dit betekent dat de training teambuilding geheel toegesneden wordt op uw situatie. De duur van de training is ook daarvan afhankelijk

Na een grondige analyse zijn verschillende vormen mogelijk. Wij kunnen gebruik maken van het Aaron A. de Haas Invloedmodel© en directe communicatie. Daarnaast kunt u kiezen voor een ingang via een van onze persoonlijkheidstesten en vragenlijsten, zoals de Baron EQ-i test (Emotionele Intelligentie) of de MBTI© vragenlijst (Myers Briggs Type Indicator)

De keuze is aan u

Bel ons - geheel vrijblijvend - om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek zullen wij samen met u de mogelijkheden bekijken.

Uw investering

Omdat een teambuilding altijd op maat voor u wordt gemaakt, wordt door ons na het oriënterende gesprek een offerte uitgebracht. De duur van de training is afhankelijk van het door u gewenste, te bereiken, doel. Deze factoren zijn bepalend voor uw uiteindelijke investering.

Nazorg

Na de training vindt er een evaluatiegesprek plaats met de opdrachtgever.

Maike Linders, Canisius Wilhelmina Ziekenhuis:

Beïnvloeden en Beïnvloed Worden

Een hele goede training!

Eerste training die ook echt iets teweeg heeft gebracht in mij.