Ga naar de inhoud
Header-nieuwbouw-2-scaled-aspect-ratio-2560-936

Powerport (Scheeps)dieselmonteur

Powerport (Scheeps)dieselmonteur

Als jij over schepen praat, dan word je enthousiast en straal je pure passie en plezier uit! Je hebt je sporen dan ook al verdiend in de scheepsbouw. Je bent een ondernemend en gedreven persoon, die het overzicht houdt, prioriteiten weten te stellen en tevens over commerciële capaciteiten beschikt. Je bent een teamplayer met een Rotterdamse mentaliteit en bent hands on ingesteld. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar de lijnen kort zijn en waar beslissingen snel genomen kunnen worden. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor je op zowel directieniveau als operationeel niveau jezelf goed kan verwoorden en schakelen. Herken je jezelf in bovenstaande tekst, lees dan verder.

De Haas is veel meer dan een scheepswerf. Het is een manier van denken, een manier van werken. De passie een het vakmanschap die we sinds 1879 hebben opgebouwd staan centraal in alles wat we doen. Onze drijfveer is om het steeds weer beter te doen, altijd verder te gaan voor onze opdrachtgevers. Dat is iets om trots op te zijn.”

 

Vind jij het leuk om aan boord van allerlei soorten vaartuigen te werken? Van grote luxe megajachten, patrouillevaartuigen en Rhib’s? En heb je ervaring met scheepsdieselmotoren? Dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn op zoek naar een allround ervaren (Scheeps)dieselmonteur:

Functie-inhoud

  • Het onderhoud en service van scheepsdieselmotoren en generatorsets op locatie en in de werkplaats;
  • Diagnose stellen en oplossen van storingen aan scheepsdieselmotoren en generatorsets van diverse merken;
  • Het compleet reviseren en repareren van scheepsdieselmotoren en generatorsets zowel aan boord van de diverse vaartuigen als in onze werkplaats. Daarnaast verzorgen wij regelmatig werkzaamheden in het buitenland;
  • Het uit- en inbouwen van de diverse installaties; 
  • Het werken aan hybride- of andere duurzame scheepsinstallaties.

Jouw profiel

  • Ervaring met scheepsdieselmotoren en generatorsets zowel mechanisch als elektrotechnisch;
  • Goede communicatieve vaardigheden: teamspeler;
  • Nauwkeurig, zelfstandig, flexibel;
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidheid tot het bijdragen aan een storingsdienst;
  • Klantgericht en kwaliteit- en resultaatgericht.

Wat heeft De Haas Shipyards te bieden?

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden, een goed salaris met vergoeding van overuren en buitenlandtoeslagen, optie tot een eigen servicewagen, opleidings- en doorgroeimogelijkheden en een zeer dynamische en sociale werkomgeving.

Wie zijn wij?

PowerPort B.V.  verzorgt als Autorised Marine Dealer van diverse motormerken (CAT, MAN, John Deere, Nanni, Kohler) de inbouw van complete motorinstallaties, verrichten service en onderhoud aan dieselmotoren, generatoren en keerkoppelingen en verkopen nieuwe en gebruikte scheepsdieselmotoren. Onze opdrachtgevers zijn onder andere overheids- en semi-overheidsorganisaties, rederijen, jachteigenaren en -verhuurders, binnenvaartondernemers en particulieren. PowerPort B.V. heeft  jarenlange ervaring met scheepsvoortstuwingsinstallaties, heeft de knowhow en uitstekende faciliteiten. Wij beschikken over goed opgeleide specialisten, die topkwaliteit leveren. 

Ons motto is ‘Kan niet, bestaat niet’.

PowerPort B.V. ligt in het hart van de Rotterdamse haven en biedt 24/7 diensten in samenwerking met ons zusterbedrijf De Haas Shipyards.

Contact

PowerPort B.V.

Govert van Wijnkade 1

3144 ED Maassluis

+31(10) 590 30 39

 

Meer informatie is te vinden op onze website: www.powerport.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Meer weten?

Heb je vragen of deze vacature of wil je direct solliciteren? Bel of mail ons.