Ga naar de inhoud
Header-nieuwbouw-2-scaled-aspect-ratio-2560-936

Servicemonteur elektro

Servicemonteur elektro

Als jij over schepen praat, dan word je enthousiast en straal je pure passie en plezier uit! Je hebt je sporen dan ook al verdiend in de scheepsbouw. Je bent een ondernemend en gedreven persoon, die het overzicht houdt, prioriteiten weten te stellen en tevens over commerciële capaciteiten beschikt. Je bent een teamplayer met een Rotterdamse mentaliteit en bent hands on ingesteld. Je voelt je thuis in een dynamische omgeving waar de lijnen kort zijn en waar beslissingen snel genomen kunnen worden. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden waardoor je op zowel directieniveau als operationeel niveau jezelf goed kan verwoorden en schakelen. Herken je jezelf in bovenstaande tekst, lees dan verder.

De Haas is veel meer dan een scheepswerf. Het is een manier van denken, een manier van werken. De passie een het vakmanschap die we sinds 1879 hebben opgebouwd staan centraal in alles wat we doen. Onze drijfveer is om het steeds weer beter te doen, altijd verder te gaan voor onze opdrachtgevers. Dat is iets om trots op te zijn.”

De organisatie

De Haas Shipyards is een familiebedrijf met twee optimaal geoutilleerde scheepswerven in de Rotterdamse haven voor kleine en middelgrote vaartuigen en is gespecialiseerd in het compleet onderhouden, repareren, refitten en on-site servicen van Patrouillevaartuigen, Sleep- en werkboten, CTV’s , Search and Rescue (SAR)-vaartuigen, Super jachten, Survey vaartuigen en andere specialistische beroepsvaartuigen. Voor het liften van vaartuigen beschikt De Haas Shipyards over twee Marine Travelifts® met een maximale capaciteit tot 820 ton. Ook bouwt De Haas Shipyards nieuwe vaartuigen met een specialistische toepassing met focus op overheids- en militaire vaartuigen.

De kernwaarden van De Haas Shipyards zijn commitment, innovatie, betrouwbaarheid en kwaliteit.

Bij De Haas Shipyards zijn circa 80 medewerkers werkzaam. 

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een ervaren en enthousiaste service monteur elektro in de scheepvaart. Wij voeren alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden uit aan boord van zee- en binnenvaartuigen en snel varende Rhibs.

Ben jij bereid om jouw kennis in te zetten voor het zelfstandig verhelpen van storingen, het aanpassen en onderhouden van bestaande installaties of het installeren van nieuwe installaties?

Denk je in oplossingen in plaats van problemen en voel je jezelf verantwoordelijk voor je afgeleverde werk?

Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!

Functie-inhoud

 • Aanleggen en onderhouden van elektrische installaties aan boord van schepen.
 • Inbedrijfstellen van elektrische en automatisering installaties.
 • Meedenken over totaaloplossingen en de uit te voeren werkzaamheden.
 • Fulltime werkweek.
 • Service dienst.

Jouw profiel

 • MBO werk- en denkniveau, inclusief vakgericht diploma.
 • 4+ jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Zowel individueel als in teamverband goede prestaties leveren.
 • Je bent flexibel en hebt een klantgerichte instelling.
 • Je bent in bezit van een VCA certificaat.
 • Rijbewijs B.

Wat heeft De Haas Shipyards te bieden?

De Haas Shipyards biedt jou een omgeving waar je in een zelfstandige, vrije rol de verantwoordelijkheid krijgt om jouw werk optimaal uit te kunnen voeren. Geen complexe organisatie, maar een platte organisatie met korte lijnen waarin jij het verschil voor de organisatie kan maken. Een goed primair en secundair arbeidsvoorwaardenpakket.

 • Bedrijfsauto.
 • Smartphone van de zaak.
 • Een dynamische werkgever met volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Ruime mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. (Maar je kunt ook altijd terugvallen op je collega’s als je hulp nodig hebt)
 • Metaal & techniek CAO met alle bijbehorende zaken zoals vrije dagen, pensioenvoorzieningen, verzekeringen etc.

Interesse?

Heb je interesse in de functie van Servicemonteur elektro bij De Haas Shipyards in Rotterdam en Maassluis, stuur dan je CV plus motivatie per email naar vacatures@dehaas.nl

Contact

De Haas Shipyards

Govert van Wijnkade 1

3144 ED Maassluis

+31(10) 591 35 11

 

Meer informatie is te vinden op onze website: www.dehaas.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Meer weten?

Heb je vragen of deze vacature of wil je direct solliciteren? Bel of mail ons.