Ga naar de inhoud
DJI_0216-scaled-aspect-ratio-2560-936

Over ons

Het draait maar om één ding bij De Haas Shipyards: klanttevredenheid. Dat klinkt eenvoudig, maar we leggen de lat hoog voor onszelf. Dat doen we sinds 1879, en dat blijven we doen. Voor scheepsreparatie, onderhoud, scheepsrenovatie, levensverlengend groot onderhoud, of scheepsnieuwbouw. We realiseren de hoogste kwaliteit dankzij uitstekende faciliteiten en gedreven vakmensen met liefde voor het vak.

Werken De Haas

Duurzame, efficiënte en rendabele vaartuigen

U bepaalt wat wij doen. Wij doen het goed en snel. Met doordachte oplossingen waarbij we alles van A tot Z kunnen regelen. Van ontwerp en inkoop tot afbouw en onderhoud. Inclusief regie, budgetbewaking, selectie en aansturing van leveranciers en onderaannemers en overleg met instanties en klassenbureaus. Samen met onze opdrachtgevers bouwen we innovatieve vaartuigen: op hun taken toegerust, veilig, duurzaam, efficiënt en rendabel.

Betrokken en betrouwbaar

De Haas Shipyards werkt voor uiteenlopende opdrachtgevers. Groot, klein, uit binnen- en buitenland. Overheden, rederijen, zelfstandig ondernemers. Stuk voor stuk toonaangevend in hun markt en veeleisend, zoals we dat zelf ook zijn.

Dat is bijvoorbeeld zichtbaar in onze manier van werken. Duurzaamheid en veiligheid zijn principes die voor De Haas Shipyards van oudsher vanzelfsprekend zijn. Voor onze medewerkers – en die van klanten en onderaannemers die op onze locaties werken – en voor onze omgeving. Met een werf midden in Maassluis en in Rotterdam op de RDM locatie van de Haas Rotterdam is dat altijd logisch geweest. Wij beschouwen kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu als kernwaarden, gebruiken deze als kompas voor onze bedrijven.

De Haas Shipyards is een familiebedrijf en bestaat inmiddels bijna anderhalve eeuw. Met respect voor de historie, maar met de blik op continuiteit en de toekomst. Betrokken, deskundig, toegankelijk, transparant en betrouwbaar.

fobswath-in-travelift-aspect-ratio-1250-749

Wil je ons team komen versterken?

Wij zijn continu op zoek naar goede collega’s. Meestal staan er specifieke vacatures bij ons open.

Meer informatie vind je op werkenbijdehaas.nl.